ABARTH 124

Vetëm dyvendësh dhe me shpejtësinë në gjak: rikthehet miti spider me akrepin mbikofano. Provuam edhe versionin e garave (Rally) Makinë me karakter, dhe kjo jo vetëm për faktin e zhurmës që del fuqishëm nga marmitat. Ajo vërtetë ndihmon, por fakti është se makina Abarth124ngjall emocione të menjëhershme edhe kur është e ndaluar. E pashmangshme lidhja […]

FIAT PANDA – 1.2 69 KF LOUNGE

Janë të paktë ata të cilët, gjatë 36 viteve të fundit, nuk kanë pasur, ngarë, blerë, shitur, përdorur apo marrë hua një Fiat Panda. Kjo sepse ikona e vërtetë automobilistike e makinave italiane është ajo, multimilioneria torineze, një model që edhe sot, në gjeneratën e tretë, vazhdon të shitet pambarimisht, 12 mijë njësi në muaj. […]

OPEL INSIGNIA GS

Seria e dytë e makinës lider gjermane rritet në përmasa, por peshon më pak, duke fituar kështu titullin Grand Sport Zakonisht, për arsye të dukshme, konstruktorët e makinave mundohen të mbajnë distancën më të madhe të mundshme ndërmjet gazetarëve të specializuar dhe modeleve të reja të makinave. Por ndonjëherë, janë vetë ata që ftojnë shtypin […]

Jeep Wrangler – Evolucion i lehtë

Me gjenerat?n e re, arrin m? n? fund, edhe modeli pick-up, që pritet brenda këtij viti. ÇFARË ËSHTË Model më tepër se ikonë e Jeep (p.sh., në Kaliforni i përdorin siluetën në tabelat rrugore që ndalojnë hyrjen e automjeteve në plazhe). Wrangler i detyrohet shumë faktit të të qenët gjithmonë besnik i vetvetes – që […]