Si i perceptojnë gjërat femrat dhe meshkujt

Femrat dhe meshkujt janë më se të ndryshëm jo vetëm në natyrë dhe sjellje, por veçanërisht në mënyrën e të perceptuarit të gjërave. Raste dhe situata të njëjta ata i mendojnë krejt ndryshe duke bërë kështu një diferencë të dukshme mes tyre. Shpesh e njëjta fjalë apo situatë mund të marrë kuptime të ndryshme, ndonjëherë […]