Charlize Theron: “Nuk jam vetëm e bukur”

Charlize Theron është cilësuar si një nga aktoret më të bukura të hollivudit. Brishtësia e saj televizive ka tërhequr vëmendjen mediatike veçanërisht. Por çmimet e fituara ndër vite, së fundmi një oskar dhe origjinaliteti tipik e kanë përcaktuar atë si aktoren më unike. Në një intervistë të dhënë për revistën “Elle” ajo flet për jetën, […]