Të dobësohemi pa një dietë të veçantë

Për t’u dobësuar ndonjëherë nuk është e nevojshme të mbajmë dieta drastike duke vuajtur për ditë të tëra. Konsumimi i rregullt i ushqimeve me pak kalori si perimeve apo frutave për një kohë të gjatë do të na ndihmonte vërtet. Ja se çfarë duhet të respektoni më konkretisht   Llogarisni kaloritë Për të mbajtur një […]

Si të largojmë lodhjen e pranverës

Çdo stinë ka perimet dhe frutat karakteristike. Për të larguar lodhjen e pranverës, dietologët sugjerojnë konsumimin e tyre me tepricë Për të gjithë ata që janë lodhur nga dimri i gjatë, nga të qëndruarit brenda, është koha për të shijuar ditët e ngrohta dhe gjelbërimin e pranverës. Sepse pranvera është dhe stina e ndryshimit, i […]

Si të reduktojmë kilet e tepërta

Ka ardhur momenti që të reduktoni kilet e tepërta që keni dashur të humbisni prej kohësh. Por nuk dini mënyrat dhe këshillat më efikase që do t’ju ndihmonin të arrinit qëllimin final. Kile të tepërta që ju bezdisin dhe që nuk ju bëjnë të ndiheni mirë apo të dukeni bukur, qoftë në face book apo […]