Zgjedhjet, përplasja e tensionuar

Kronologjia e një fushatë të acaruar dhe raportet e ndërkombëtarëve Shqiptarët sërish para kutive,por ende nuk ka një garanci për qetësi pas tyre Të dielën e parë të këtij muaji, pikërisht më 8 maj, shqiptarët kanë dhënë votën e tyre për të zgjedhur krerët e rinj të bashkive dhe komunave, ndërsa vendi ka kryer një […]