Dietë vegjetariane apo tradicionale?

Cilën të zgjedhim dhe pse?   Pse dietologët vazhdojnë të sugjerojnë që dieta vegjetariane është më e shëndetshme për organizmin e njeriut. Cilat janë disa nga efektet e saj në shëndetin tonë dhe a mund ta ndjekin fëmijët atë, sidomos obezët? Anët pozitive dhe negative të llojeve të ndryshme të ushqimeve, në funksion të nevojave […]