Alessia G. Vessichio: Shqipëria, si burri i gabuar

“Këtë moment profesioni im është “Alessia”. Jam projekt hartuese e programeve, i shkruaj programet, i mendoj dhe kujdesem deri në detaje. Ndihem pak kapiten, por kam qejf të jem shkrimtare, kjo është ëndrra ime”. Ky është pohimi që bën Alessia Grieco Vessichio. Ka shkruar programe për Rai-n dhe Mediaset-in, ka punuar për Baudo-n, Magalli-n, D’Urso-n, […]