Plazhi i Jalit, një nga perlat e bregdetit

Jeni në Jal…    Mrekullohuni…      “Gjiri i Jalit pak minuta nga fshati Vuno është një nga vendet më të bukura dhe të vecanta për ujin, rërën, klimën dhe jodin e detit. Një parajsë natyrore e vizatuar si nga dora e njeriut, paraqet karakteristika shumë të dobishme për shëndetin. nëse keni vizituar Dhërmiun, Himarën apo plazhe të […]