Një vizitë në Sari Salltik

Teqeja e Sari Salltikut është një nga më të njohurat në Krujë. E jo vetëm kaq. Emri i tij do të kujtohet për legjendën që krijoi pas vdekjes së tij. Cila është historia e të shenjtit Sari Salltiku? Si përhapi ai bektashizmin e kulluar? Mistere dhe shumë të vërteta Një udhëtim midis misticizmit dhe besimit […]