Aurela Hoxha

Të mungon televizioni? Shumë, edhe pse është një periudhë pushimi për mua dhe jam në projekte për një rikthim të bukur. Them se më mungon çdo ditë që kalon. Si ishte eksperienca me Gjebrenë? Unë e kam quajtur veten me fat, që një emër i madh në botën e spektaklit si Ardit Gjebrea besoi te […]