Domenika Caushaj: “Ju rrëfej për lidhjen me Seldin”

Nga Arjan Konomi Performanca jetësore e një vajze artiste. Domenika Caushi, vajza që e për pak e preku me dorë çmimin e madh të Big Brother, në një rrëfim për veten, Seldin dhe të tjerët. Ajo është artiste në çdo gjë: në mënyrën se si shprehet, si i përjeton gjërat, si vishet, si ecën, si […]