Të shikosh televizor , dhe jo vetëm… Veshja, sipas modës në TV

Ajo që ka rëndësi është se gjithmonë televizori na ka bërë viktima të tij, sepse ai na ka mësuar si të vishemi bukur dhe të ndjekim modën. rej kohësh ekrani ndikon në zgjedhjet dhe shijet e publikut. Për shembull, në Amerikë është duke u transmetuar një serial i famshëm televiziv, “Mad Men”, që ka risjellë […]

Stilistja që vesh vipat; Jona Muça “Eshtë vështirë të bësh modë në Shqipëri”

Jona Muça, stilistja e njohur e modës shqiptare vjen në një intervistë për revistën Shqip. Momente nga puna e saj e përditshme, si e ka ngritur këtë biznes mode, influenca e përvojës perëndimore, veshja e vipave, si dhe mbështetja e veçantë që i jep bashkëshorti, Agroni. Mbi të gjitha sekreti që e ka bërë të […]