Si të kujdesemi për flokët

Me kalimin e moshës, flokëve nuk iu ndryshon vetëm ngjyra. Bëhen më të hollë, humbasin butësinë dhe elasticitetin, prandaj lind nevoja të kurohen. Ja disa mënyra se si duhet të kujdesemi për flokët Bëhen shpejt pis, sepse thithin smogun Kur poret e flokëve janë të mëdha, ato rëndohen, sepse smogu dhe pisllëku, në vend që […]