Thethi, magjia e natyrës dhe mikpritjes malësore

Të shkruash për Thethin në pranverë, do të thotë t’u bësh lexuesve një dhuratë të çmuar në formën e sugjerimit, për të kujtuar të vizitojnë në këtë stinë, një krahinë të mrekullueshme ku bora nuk shkrin kurrë, ku mund të bëjnë ski në mars, e ku mund të sodisin panorama malesh hijerënda me kreshtat e […]