Elis Guri, Kampioni që “ia falëm” Bullgarisë

Lojtari olimpik në kërkim të medaljes botërore Nga Elert Yzeiri   Nëse në Shqipëri, Komiteti Olimpik nuk i dha asnjë mundësi për tre vjet, madje i krijoi probleme dhe vështirësi, duke mos e shpërblyer financiarisht,  Bullgaria i bëri një vend mes më të mirëve duke i dhënë gradat e liderit të ekipit kombëtar.   Pak […]

Si të përballemi me stresin

Në familje, punë, dashuri Nëse do të krahasonim jetën e para tridhjetë viteve me të sotmen sigurisht që gjërat kanë ndryshuar. Ndryshimi i parë vjen nga lodhja dhe stresi që na përcjellin koncepte dhe forma të reja bashkëjetese. Përballja me stresin përbën një sfidë më vete për të gjithë. Rrethanat duken se janë të njëjta. […]