Modelet e fundit të pranverës

Ditët me diell kanë ardhur përfundimisht. Çdo vajzë duhet të ndryshojë gardërobën e saj duke filluar me fustanet, pantallonat e shkurtra, çantën, sandalet e sheshta dhe pa harruar syzet. Ja se cilat janë modelet e këtij sezoni Është koha për të bërë ndryshimet e mëdha në gardërobën tuaj. Filloni me fustanet, pantallonat treçerekëshe ose të […]

Suzana Maranaku: Në marrëveshje për të bukurën

Atelieja e saj ndodhet në një nga zonat kryesore të kryeqytetit. Në një hapësirë jo shumë të madhe janë sistemuar copa, materiale, veshje, stilime që dallojnë nga njëra –  tjetra, por që të gjitha kanë diçka të përbashkët, stilin e rafinuar dhe elegant të Suzana Maranakut. Teksa hyn në ambientin e saj të punës e […]