Gabriel Garko: “Kam vuajtur për dashurinë”

Aktori i njohur italian, Gabriel Garko, ka fituar famë si protagonist i shumë filmave dhe miniserialeve. Ai nuk është komentuar vetëm për talentin e një aktori që ka spikatur në kinemanë italiane, por sidomos për imazhin e një seks simboli. Cili është Garko në jetën reale, si është komentuar prej medias? Jeta prej beqari dhe […]