Përmeti, një udhëtim në qytetin e poetëve

Intensiteti i vlerave për metër katror të këtij qyteti të vogël nuk është thjesht çështje gurësh për të gdhendur kalldrëme, mure kishash apo ura me harqe. E nuk është thjesht çështje ushqimi, qoftë edhe me shije unike. Është çështje arti, kulture, zemre. Edhe damar toke pse jo. Jo më kot të huajt ishin dashuruar pas […]

Plazhi i Jalit, një nga perlat e bregdetit

Jeni në Jal…    Mrekullohuni…      “Gjiri i Jalit pak minuta nga fshati Vuno është një nga vendet më të bukura dhe të vecanta për ujin, rërën, klimën dhe jodin e detit. Një parajsë natyrore e vizatuar si nga dora e njeriut, paraqet karakteristika shumë të dobishme për shëndetin. nëse keni vizituar Dhërmiun, Himarën apo plazhe të […]