Pandi Mele: “Piktori që u vlerësua nga Barack Obama”

Pandi Mele është një nga piktorët e rrallë dhe të njohur shqiptar, fama e të cilit tashmë është bërë ndërkombëtare. Arti i tij duket se ka spikatur gjithandej. Presidenti amerikan, Barack Obama, së fundmi i ka dërguar një letër falënderimi për pikturat e tij vërtet të bukura. Një prej tyre është edhe vetë portreti i […]