Konsumoni peshk, do të jetoni më gjatë

Peshku është ushqimi që ka vlera të jashtëzakonshme dhe nuk duhet të mungojë në tryezat tuaja, sidomos në verë. Të paktën tre herë në javë peshku duhet konsumuar qoftë vetëm apo i shoqëruar me sallata. Ekzistojnë lloje të pafundme peshqish por nëse do të provonit vetëm disa prej tyre metabolizmi juaj do të perfeksionohej Peshku […]