Si të kemi këmbë sa më të shëndetshme

Për të pasur këmbë të shëndetshme dhe të bukura gjatë gjithë viteve të jetës është shumë i rëndësishëm kujdesi që do të tregojmë ndaj tyre. Ja disa këshiila për të pasur këmbë të tonifikuara dhe të bukura njëkohësisht   Ecni sa më tepër Për të pasur këmbë sa më të shëndetshme është shumë e rëndësishme […]

Shakira “Sekreti im në muzikë dhe dashuri”

Një star që në moshën 13 vjeç. Dallohet për një stil të veçantë muzikor, ku ndërthurja e tingullit rock me pasionin e rrymës orientale janë elementët e një muzike që mbajnë vetëm emrin e saj. Shakira është këngëtarja më e suksesshme jo vetëm në Amerikën Latine por në mbarë botën. Së fundmi ajo është prezantuar […]