Të rregullojmë defektet trupore në pak ditë

Nëse jeni një nga ata persona që e vuajnë gjatësinë fizike apo keni disa defekte në trup si për shembull shpatulla të ngushta, vithe pak të rëna këmbë të holla krahë jo shumë të tonifikuar mund t’ia arrini vetëm me disa ushtrime dhe teknika të thjeshta. Është një proces i mundur i cili nuk ndodh […]

Shakira “Sekreti im në muzikë dhe dashuri”

Një star që në moshën 13 vjeç. Dallohet për një stil të veçantë muzikor, ku ndërthurja e tingullit rock me pasionin e rrymës orientale janë elementët e një muzike që mbajnë vetëm emrin e saj. Shakira është këngëtarja më e suksesshme jo vetëm në Amerikën Latine por në mbarë botën. Së fundmi ajo është prezantuar […]