Suzana Maranaku: Në marrëveshje për të bukurën

Atelieja e saj ndodhet në një nga zonat kryesore të kryeqytetit. Në një hapësirë jo shumë të madhe janë sistemuar copa, materiale, veshje, stilime që dallojnë nga njëra –  tjetra, por që të gjitha kanë diçka të përbashkët, stilin e rafinuar dhe elegant të Suzana Maranakut. Teksa hyn në ambientin e saj të punës e […]