Shakira “Sekreti im në muzikë dhe dashuri”

Një star që në moshën 13 vjeç. Dallohet për një stil të veçantë muzikor, ku ndërthurja e tingullit rock me pasionin e rrymës orientale janë elementët e një muzike që mbajnë vetëm emrin e saj. Shakira është këngëtarja më e suksesshme jo vetëm në Amerikën Latine por në mbarë botën. Së fundmi ajo është prezantuar […]

Si të kemi një bark të bukur

Të kesh një trup të bukur duhet jo vetëm përkushtim por mbi të gjitha zgjedhje cilësore ushqimesh si dhe ushtrime të vazhdueshme. Të ndodh që të kesh një peshë optimale, por përsëri mund të kesh një bark jo të sheshtë. Për të pasur një bark sa më të bukur ju duhet të merreni në mënyrë […]