Shakira “Sekreti im në muzikë dhe dashuri”

Një star që në moshën 13 vjeç. Dallohet për një stil të veçantë muzikor, ku ndërthurja e tingullit rock me pasionin e rrymës orientale janë elementët e një muzike që mbajnë vetëm emrin e saj. Shakira është këngëtarja më e suksesshme jo vetëm në Amerikën Latine por në mbarë botën. Së fundmi ajo është prezantuar […]