Sidni Hoxha, ‘Princi’ i notit shqiptar

DJALOSHI QË GARON PËR T’U BËRË NJË KAMPION I MADH. PAS LOJËRAVE OLIMPIKE ‘PEKIN 2008’, SIDNI KËRKON NJË TJETËR AKTIVITET KU MUND TË VENDOSË REZULTATE TË RËNDËSISHME Nga Elert Yzeiri Nëse për shumë prej nesh noti është një kënaqësi që na lidh me verën, plazhin dhe detin, për disa njerëz ai është një pasion me […]